Slimme Audio Oplossingen Op Een Rijtje Gezet

by Redactie 0 Comments

Audio Splitter – 3.5mm Jack

http://www.actiekabel.nl/audio-splitter-3-5mm-jack/

Deze splitter laat je toe om twee AUX kabels aan op één AUX-ingang aan te sluiten. De splitter is universeel en past op AUX-ingang (vrouwelijk 3.5mm jack) van alle apparaten. De vergulde afwerking zorgt voor een perfecte geluidsoverdracht. Nu wordt het perfect mogelijk om samen naar een film te kijken in de trein. Om samen van muziek te genieten zonder een koptelefoon te delen.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de 3.5mm AUX Audio Splitter die van één AUX ingang twee AUX ingangen maakt. Dit stelt je in staat om twee koptelefoons op één audio bron aan te sluiten. De audio splitter werkt met een mannelijke 3.5mm stekker die past op een vrouwelijke 3.5mm AUX poort. Aan de andere zijde van de splitter kun je twee AUX aansluitingen vinden. Op die manier kun je op één AUX poort toch twee apparaten aan te sluiten, zoals koptelefoons of luidsprekers.

Wat heb je hiervoor nodig?

Deze audio splitter werkt met behulp van twee audio-ontvangers met AUX uiteinde en een geluidssysteem of bron met AUX ingang.

Bluetooth Receiver

  http://www.actiekabel.nl/bluetooth-receiver/

Hier mee kun je muziek vanaf je telefoon naar de Bluetooth Receiver streamen. Dit is de perfecte oplossing om draadloos muziek af te spelen op ieder muzieksysteem. Deze receiver is ook zeer geschikt voor het draadloos afspelen van muziek in de auto. Deze receiver werkt met een batterij die tot 8 uur lang meegaat, en makkelijk op te laden is met behulp van een Micro USB.

Kortom deze Bluetooth Receiver / ontvanger laat je toe om iedere speaker set, muzieksysteem of autoradio een draadloze muziek ontvanger te maken. Zo hoef je geen nieuw, duur geluidssysteem te kopen en ben je instaat om muziek van je telefoon, tablet of computer te streamen naar een geluidssysteem.

De Bluetooth Receiver sluit je aan in de AUX ingang van het apparaat waarop je naar muziek wilt luisteren. Hiervoor gebruik je de meegeleverde AUX Plug of een AUX Kabel. Daarna gebruik je de Bluetooth van je telefoon of tablet en koppel je deze aan de Bluetooth Receiver. Nu kun je naar hartenlust muziek beluisteren op jouw manier. De muziek komt direct door het audio apparaat van jouw keuze. Gewoonweg eenvoudig!

De Bluetooth ontvanger heeft een bereik van 10 meter en gaat zonder actieve voeding circa 8 uur mee. Nadien moet je de batterij opladen via de ingebouwde Micro-USB poort. Wanneer geen USB poort meer vrij is kun je een wandlader bijbestellen.

De Bluetooth ontvanger past in de vrouwelijke AUX-poort van je autoradio of geluidssysteem. Zo kun je naar gestreamde muziek luisteren via Bluetooth.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je configuratie heeft een vrije vrouwelijke AUX poort. De Bluetooth mag niet ingebouwd zijn. De verbinding met de adapter maak je met je telefoon. In een vrije omgeving bedraagt het bereik 10 meter.

FM Transmitter

http://www.actiekabel.nl/fm-transmitter/

Hiermee kun je muziek streamen van je telefoon naar een FM-frequentie. Deze transmitter past op de AUX ingang van telefoons, tablets, mp3-spelers en laptops. Dit is uitermate geschikt om draadloos muziek te beluisteren in de auto. De batterij werkt tot 3 uur lang, en is makkelijk oplaadbaar dankzij Micro USB.

Deze FM Transmitter is geschikt voor iedere (auto)radio. Muziek beluisteren kan nu zonder AUX-ingang. De FM Transmitter sluit je aan in de AUX ingang van het apparaat waarop de muziek staat (telefoon, tablet of MP3-speler). Op de FM Transmitter kies je vervolgens voor een willekeurige ongebruikte frequentie. Op de radio zoek je naar dezelfde frequentie als deze van FM Transmitter. Makkelijk zat!

De batterij van de zender gaat twee tot drie uur mee. Opladen met behulp van een standaard Micro USB Oplader. Je kunt deze ook continu aansluiten. Zo blijft de batterij opgeladen en kun je ongestoord van muziek genieten.

Wat heb je hiervoor nodig?

De muziek- of videospeler moet een vrije 3.5mm AUX vrouwelijke poort hebben. De radio heeft geen AUX poort. De FM kanalen moeten handmatig ingesteld kunnen worden. Tot slot heb je een vrij FM kanaal nodig.

Jack Plug – 6.3mm naar 3.5mm

http://www.actiekabel.nl/jack-plug-6-3mm-naar-3-5mm/

Zo kun je een AUX kabel aansluiten op een 6.3mm jack poort. Deze plug is compatibel met de 6.3mm jack poort van alle apparaten. Door het verguldsel kun je rekenen op perfecte geluidsoverdracht. Dit is ideaal voor de aansluiting van koptelefoons.

Dit is de oplossing voor het verbinden van een 6.3mm stereopoort met een Aux apparaat? Deze 6.3mm naar 3.5mm verloopadapter doet het allemaal. Met deze adapter kun je een Aux kabel (Mini-Jack) aansluiten op een stereo-installatie, mixboard of keyboard / digitale piano (Jack). De audio wordt perfect doorgezet met deze vergulde 6.3mm naar Aux Jack verloopstekker.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Je hebt een muziekinstallatie nodig een vrije 6.3mm vrouwelijke jack.
  • De installatie mag geen eigen AUX ingang hebben.
  • De koptelefoon of audio ontvanger beschikt over een AUX plug.

AUX Kabel

http://www.actiekabel.nl/aux-kabel/

Hier kun je een computer mee aansluiten van op een speaker set.

Deze kabel is compatibel met de vrouwelijke AUX poort van zowel een computer als een beeldscherm. De hoogwaardige afwerking verzekert de hoogste geluidskwaliteit.

De kabel is universele en geschikt voor alle AUX systemen.

Deze uiterst betaalbare AUX (mini-Jack) geluidskabel beschikt over twee mannelijke uiteinden. Deze luidsprekerkabel van 1 meter is de oplossing om een computer of mediaspeler met een externe speaker set te verbinden.

Verder kun je hiermee ook een telefoon, tablet of MP3 speler op je draadloze speaker, koptelefoon of autoradio aansluiten. Omwille van de diameter staat de kabel ook bekend als de 3,5 mm kabel.

De AUX kabel past in vrouwelijke AUX-poorten van zowel computer- als geluidssysteem. Deze kabelsoort garandeert altijd helder geluid.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Speakers of autoradio met vrije vrouwelijke AUX poort.
  • De afstand tussen audiobron en luidspreker mag niet meer dan 1 meter bedragen.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>