Mini DisplayPort verbinden met een andere standaard (monitor)

by Redactie 0 Comments

Mini Display Port naar Display Port Adapter

http://www.actiekabel.nl/mini-displayport-naar-displayport-adapter/

Hiermee kun je iedere Display Port-monitor je pc, laptop of Mac aansluiten.
Door een tweede monitor kun je meerdere taken tegelijk aan. Verder mag je je aan gegarandeerde 4K-kwaliteit verwachten. Ook de Thunderbolt-aansluiting wordt ondersteund.

Door je pc, laptop of Mac met Mini Display Port met een Display Port-beeldscherm of -beamer te verbinden, kun je meer taken aan, of ook presentaties geven. Deze adapter is universeel en is geschikt voor ieder toestel met een Mini Display Port (of Thunderbolt). Elk willekeurig beeldapparaat met een Display Port ingang kan hierop aangesloten worden. Het beeld en geluid blijven helder en verschijnen in realtime. De resoluties worden ondersteund tot 2560 x 1440 (1440p). Bovendien is de adapter omgekeerd compatibel met de Thunderbolt-aansluiting van een MacBook of iMac.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je hebt een vrije vrouwelijke Thunderbolt of Mini Display Port nodig en voor je monitor heb je een vrije, vrouwelijke Display Port nodig. Een Display Port kabel verbindt de adapter met het beeldscherm.

Mini Display Port naar DVI Adapter

http://www.actiekabel.nl/mini-displayport-naar-dvi-adapter/

Hiermee sluit je iedere DVI monitor aan op je pc, laptop of Mac. Met een tweede monitor kun je extra taken aan. Je mag Full HD beeldkwaliteit verwachten. De nieuwe Thunderbolt-aansluiting kan ook gebruikt worden. Hierdoor kun je je Mac met een DVI-beeldscherm of beamer aansluiten en een presentatie geven.

Deze universele adapter maakt ieder toestel met een Mini Display Port (of Thunderbolt) aansluitbaar op ieder willekeurig beeldapparaat met een DVI-I of DVI-D ingang. Je mag steeds in realtime het scherpste beeld verwachten. Resoluties tot Full HD (1080p) vormen geen enkel probleem. De adapter is daarnaast compatibel met de Thunderbolt-aansluiting van een MacBook of iMac.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Een computer met een vrije vrouwelijke Mini Display Port.
    Een monitor met een vrije vrouwelijke DVI-I poort.
    Een DVI-I kabel voor het verbinden van de adapter met het beeldscherm.

Mini Display Port naar HDMI Adapter

http://www.actiekabel.nl/mini-displayport-naar-hdmi-adapter/

Hiermee sluit iedere HDMI-monitor (of beamer) aan op een Mac. Zo kun je met de tweede monitor je op andere projecten concentreren. Je mag beeld in 4K-kwaliteit verwachten.

Ook de nieuwe Thunderbolt-aansluiting wordt ondersteund met de Mini DisplayPort kabel.

Op deze manier verbind je je computer, laptop of Mac met een HDMI-beeldscherm of -beamer. Zo kun je meer dingen tegelijkertijd ondernemen. Ook een presentatie behoort nu tot de mogelijkheden. Deze universele adapter sluit ieder toestel met een Mini Display Port (of Thunderbolt) aan op gelijk welk beeldapparaat met een HDMI ingang. De helderheid van het beeld en realtime worden zo verzekerd. Resoluties tot 4K (2160p) worden gegarandeerd. De adapter is bovendien omgekeerd compatibel met de Thunderbolt-aansluiting van een MacBook of iMac. De adapter beschikt ook over de mogelijkheid de audio van de computer door te zenden naar het beeldscherm.

Wat heb ik hiervoor nodig?

  • Een configuratie met een vrije vrouwelijke Thunderbolt of Mini Display Port.
    Een monitor met een vrije vrouwelijke HDMI poort.
    Een HDMI kabel voor de aansluiting van de adapter met het beeldscherm.

Mini Display Port naar VGA Adapter

http://www.actiekabel.nl/mini-displayport-naar-vga-adapter/

Hiermee sluit je iedere VGA-monitor of beamer aan op een Mac. Je kunt verschillende dingen tegelijk aanpakken door middel van een tweede monitor. Je mag onberispelijk HD-beeld verwachten en ook Thunderbolt wordt ondersteund.

Zo kun je je laptop of pc aan een VGA-beeldscherm of -beamer aansluiten. Behalve extra taken uitvoeren dankzij een tweede scherm, kun je ook denken aan presentaties geven. De universele adapter sluit gelijk welk toestel met een Mini Display Port aan op elk willekeurig beeldscherm met een VGA ingang. Je krijgt gegarandeerd 1080p HD-kwaliteit in real time. Deze adapter is ook aansluitbaar op de Thunderbolt-aansluiting van een MacBook of iMac.

Wat heb ik hiervoor nodig?

Je configuratie moet beschikken over een vrouwelijke Thunderbolt of Mini Display Port die nog niet in gebruik is. De monitor moet een vrouwelijke VGA poort vrij hebben. De adapter wordt met het beeldscherm verbonden met een VGA kabel.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>